Stoma forum

Klinikka

Hammaslääkäriasema Stoma on perustettu vuonna 1970, ja se on näin ollen Helsingin vanhin yhtäjaksoisesti toiminut hammaslääkäriasema. Nimi Stoma on kreikan kieltä ja tarkoittaa suuta.

Klinikan perustivat suomalaisen suu- ja leukakirurgian ”grand old manina” tunnettu suukirurgian professori Valle J. Oikarinen, hänen vaimonsa HLL Veini Oikarinen ja LKT Viljo Savolainen. Stoma Forum -hammaslääkäriaseman nykyisenä omistajana ja toimitusjohtajana toimii protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Timo Kallio.

Stoma Forum -hammaslääkäriasema sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hotelli Tornin juurella. Hammaslääkäriasemamme on varusteltu erittäin korkeatasoisesti hyvän hammashoidon ja potilaiden viihtyvyyden varmistamiseksi. Vastaanotoltamme löytyvät muun muassa uusimmat röntgenkuvauslaitteet, CAD/CAM-ohjelmisto ja jyrsin keraamisten paikkojen valmistusta varten, mukavat ja modernit hoitotuolit sekä viihtyisä odotustila. Kannamme vastuumme myös ympäristöasioissa. Kierrätämme kaikki vastaanotolla tulevat jätteet sekä käytämme Ekosähköä.

Vastaanotollamme toimii suuri joukko ammattitaitoisia ja motivoituneita suun hoidon ammattilaisia. Stoma Forum -hammaslääkäriasemalla työskentelee 4 yleishammaslääkäriä, 9 erikoishammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä, hammashoitajia, välinehuoltaja sekä röntgenhoitaja.

Hoidamme potilaitamme yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastaanotollamme on edustettuina lähes kaikki hammashoidon erikoisalat ja niihin perehtyneet erikoishammaslääkärit. Meiltä löydät ammattitaitoista palvelua suun ja hampaiden tarkastusten ja perushammashoidon lisäksi oikomishoitoon, juurihoitoihin, iensairauksiin, suukirurgisiin toimenpiteisiin sekä hampaiden korvaamisiin liittyvissä ongelmissa.

Olemme 1.11.2018 alkaen osa Mehiläinen Oy:n hammaslääkärivastaanottojen ketjua.

Mikäli haluat lisätietoa hammaslääkäriaseman toiminnasta tai muusta mieltäsi askarruttavasta asiasta, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.