Stoma röntgen hammaslääkäreille

Stoma Röntgen palvelee myös Stoman ulkopuolisia hammaslääkäreitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ottaa kuvat, jotka radiologian erikoishammaslääkärimme lausuu.

Toimitamme röntgenkuvat ja lausunnon haluamassasi muodossa: sähköpostitse, muistitikulla tai paperilla tai vaikka kaikissa muodoissa.

Tavoitteenamme on, että niin lähettävä hammaslääkäri kuin Stoma Röntgeniin lähetetty potilaskin ovat tyytyväisiä palveluumme. Röntgenlähetteen voit antaa potilaalle mukaan paperisena, mutta voit myös toimittaa lähetteen meille sähköisesti kotisivujemme kautta tai sähköpostitse.

Kuvat lausuntoineen toimitamme ympäristöystävälisillä muistitikuilla, jotka palautetaan Stoma Röntgeniin uusiokäyttöä varten – säästämme näin ympäristöämme. Stoma Röntgen on apunasi, jos tarvitset tukea kuvatiedostojen avaamiseen tai tarvitset koulutusta röntgenkuvien tai kuvaohjelmien käyttöön.

Panoraamatomografia (PTG)

Panoraamakuvaus on suun tärkein yleistutkimusmenetelmä, joka antaa paljon arvokasta tietoa hampaiston ja leukojen alueelta.

Kartiokeilatietokonetomografia (KKTT)

Kartiokeilatietokonetomografiaa voidaan hyödyntää muun muassa seuraavissa tutkimuksissa:

  • Luun määrän selvittämisessä, kun suunnitellaan potilaalle implanttihoitoa.
  • Mahdollisten fraktuuroiden, juurikanavien ja tulehdusmuutosten diagnostiikassa.
  • Leukanivelten luisten rakenteiden tutkimuksessa.
  • Hankalien parodontaalisten ongelmien selvittämisessä.
  • Viisaudenhampaan ja hermokanavan välisen suhteen selvittämisessä samoin kuin puhkeamattomien hampaiden asennon määrittämisessä.
  • Implanttihoidon suunnittelussa.

KKTT-kuvien mukana toimitamme myös katseluohjelman.

Kartiokeilatietokonetomografia eli KKTT-kuva
Panoraama- ja KKTT-kuvat otetaan Planmecan Promax 3D -laitteistolla.

Stoma röntgenin aukioloajat

Stoma Röntgen on auki maanantaisin kello 11.00-14.30 ja tiistaista perjantaisin kello 8.30-14.30. Röntgenkuvaukset edellyttävät sekä lähetettä että ajanvarausta.