Yrittäjän ja työntekijän työterveyshammashoito

Mitä jos antaisit työntekijöillesi palkankorotuksen sijaan 1000 euroa työterveyshammashoitoon?
Tiesitkö, että voit tarjota yrityksesi työntekijöillesi verottoman edun, jonka saat vähentää täysimääräisenä verotuksessasi?

Työterveyshammashoito on järjestely, jossa yritys maksaa joko kokonaan tai osittain työntekijän hammashoidon kustannukset. Hyvin hoidettu työterveyshuolto osoittaa henkilökunnan arvostusta. Säännölliset tarkastukset ja järjestelmällinen hammashoito ovat henkilökunnastaan huolehtivan yrityksen keino erottua kilpailijoistaan.

Stoma tarjoaa laadukasta työterveyshuollon hammashoitoa yrittäjälle ja työntekijöille.

Työterveyshammashoidon verotusedun saamisessa yrityksen koolla tai työntekijöiden määrällä ei ole merkitystä. Edun saaminen edellyttää kirjallista sopimusta Stoman kanssa järjestelmällisen työterveyshammashoidon järjestämiseksi. Edun tulee koskea koko henkilökuntaa ja sen pitää olla tasapuolinen.

Säännöllinen hammashoito vähentää sairauksia ja kustannuksia

Yleisimmät suun sairaudet ovat kroonisia, bakteerien aiheuttamia infektiotauteja. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi hampaiden reikiintyminen eli karies ja iensairaudet kuten ientulehdus ja parodontiitti.

Hoitamattomista suun infektioista voi seurata vakavia, yleisterveyteen vaikuttavia tulehduksia kuten hampaan ytimen ja leukaluun tulehduksia.

Säännöllinen hammashoito ennaltaehkäisee suun sairauksien etenemistä. Kun hammashoito tehdään säännöllisesti ja ajoissa, vältetään vältetään vaikeita ja usein kalliita erikoishammashoidon toimenpiteitä.

Miksi Stoma?

Stoma on vuonna 1970 perustettu, Helsingin vanhin yhtäjaksoisesti toiminut hammaslääkäriasema. Stoman toiminnan kulmakiviä ovat laadukas ja ystävällinen palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta ja modernit laitteet ja palvelut. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Hotelli Tornia vastapäätä.

Stoma on itsenäinen, lääkäriketjuihin kuulumaton yksityinen hammaslääkäriasema.

Hammaslääkäriasema Stoma Forum tarjoaa laadukasta työterveyshammashoitoa Helsingin keskustassa.

Vastaanotollamme työskentelee 9 erikoishammaslääkäriä, 4 yleishammaslääkäriä, 4 suuhygienistiä sekä hammashoitajia ja avustavaa henkilökuntaa.

Tarjoamme perushammashoidon ja ennaltaehkäisevän hoidon lisäksi erikoishammashoitopalveluita kuten puuttuvien hampaiden korvaamista, esteettistä hammashoitoa, oikomishoitoa sekä kirurgisia hoitoja. Lisäksi käytössämme ovat modernit röntgenpalvelut mukaan lukien hampaiden ja leukojen 3D-röntgenkuvaus (kartiokeilatietokonetomografia).

Meille pääsee hoitoon nopeasti jonottamatta. Hoitoaikoja löytyy myös työaikojen ulkopuolella iltaisin.

Voit halutessasi yhdistää kaikki palvelumme työterveyssopimukseen.

Ota yhteyttä?

Lisätietoa Stoman työterveyshammashoidosta saat Mehiläisen myynnistä: myynti@mehilainen.fi